Billige Links

Billige links og priserI øjeblikket sælges store mænger linkpakker med direkte dårlige links, der enten slet ingen værdi har eller er direkte skadelige.

De sælges typisk til priser på omkring 300 -500 kroner pr. stk.

Her får du pakker med links fra såkaldt ”Expired domains”, altså domæner der tidligere har været et aktivt website på og som er lukket ned.

De nedlukkede domæner opkøbes i den tro, at de tidligere indgående links til domænerne stadigvæk kan kan videregive værdi, hvis der ligges en artikel op på dem.

Tjekkes domænerne i typiske redskaber online til vurdering af linkværdi, vil domænerne vise, at der er links ind til dem – men det er links, som er lavet før domænet blev lukket ned og de har derfor i praksis ingen værdi at videregive.

Der hvor problemet opstår, er når Google ser der er lavet mange links fra den type kilder. Det kan i værste fald give en straf, der devaluerer din hjemmesidens ranking i Google,

Vi har testet fremgangsmåden i løbet af 2018 og resultatet var, at metoden ikke virker længere.
Det kræver en helt særlig metode, at få succes med et ”expired domain” og det er bestemt ikke den, der anvendes til de billige linkpakkers domæner.

Bliver du derfor tilbudt billige links, skal du være særligt opmærksom på, hvor de placeres og om de domæner der anvendes er ”rigtige hjemmesider” eller bare maskerede hjemmesider, der aldrig er blevet opbygget links til.

Det bliver værre endnu

I langt de fleste tilfælde benyttes domænerne til at linke til alt fra Gamer webshops til hjemmesider om får.
Det betyder domænerne har en meget lav relevans.

Lav relevans og dårlig linkprofil, er netop de to ting du bør undgå- også selv om det er billigt.

I 2018 har vi også oplevet en tendens til at link fra meget korte artikler, så udgiften til artiklerne kan gøres meget lavere.

Samler vi hele dynen, får du et link fra en 200 ords dårligt skrevet artikel, på et komplet irrelevant domæne uden indgående links.

Det kan næsten ikke blive dårligere.

Link priser – Hvad skal et link koste?

Som du kan læse, er prisen på 300 kroner så lav, at du ikke kan forvente kvalitet.

Bare artiklen dit link skal placeres i, vil meget ofte koste mindst 300 kroner og meget ofte mere.

Derfor giver det slet ikke mening at se på den slags ”Billige links”

Det er dog set, at der sælges samme type dårlige links for helt op over 800 pr. stk. så prisen i sig selv er desværre heller ikke et kvalitetssignal i sig selv.

Bed om eksempler på domænerne

En god måde at tjekke kvaliteten på, er ved at bede om eksempler på de domæner, der vil blive benyttet.

Er der tale om domæner der har relevant indhold i forhold til din hjemmeside?

Er du maler fra Sjælland, vil det så give mening at få et link fra et domæne med navnet Ingefærshots? Nej vel.

Sådan køber du de bedste links

Find udbyderne via en Google søgning og bed om en pakke med relevante links- og bed om at få en liste over hvert eneste domæne de vil blive placeret på.

Udvælg kun de domæner, der har god relevans for din hjemmeside og køb kun dem.

Du kan sagtens vælge at få links på domæner, der ikke er 100% relevante f.eks. fra store sider, der dækker emner bredt – et eksempel kunne være f.eks. være fra en Avis.

Hos den ene udbyder får du måske en liste med 10 domæner, der er relevante nok og den næste 3. Bare bliv ved med at få tilbud og udvælg.

Få nye linkmuligheder gratis hver måned

Hos linkUSup.dk kan du tilmelde dig en gratis mailliste og hver måned modtage linkmuligheder i din indbakke helt uden forpligtelser.
Synes du om en af linkmulighederne besvarer du mailen, gør du ikke, ja så er der ingen udgifter eller forpligtelser, du venter så længe du har lyst, før du slår til.

Du kan se et eksempel på et helt gratis link på Tumblr.com her